دمپختک مرغ و گوجه فرنگی؛ سریع و خوشمزه

تبلیغات

دمپختک مرغ و گوجه فرنگی؛ سریع و خوشمزه

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

    ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده    ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز    ۲ عدد پیاز قرمز کوچک    ۱ عدد فلفل قرمز شیرین    نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی    ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان    ۲ قاشق چایخوری آویشن    ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته    ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب
 دمپختک مرغ و گوجه فرنگی


طرز تهیه


1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.


2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.


3.  پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.


4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.


5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.

رفع مسئولیت

مطالب از سایت های مجاز و ایرانی جم آوری شده و لذا در صورت وجود مشکل از طریق گزارش تخلف با ما در میان بگذارید.

تبلیغات


جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار